Najčešće postavljena pitanja

Ovde možete pronaći odgovore na pitanja koja ste nam najčešće postavljali

najkvalitetnije trake za grudi u Beogradu

Kao brendu u nastajanju, Vaša pitanja, komentari i sugestije su nam u fokusu, a prioritet Vaše zadovoljstvo. Sekcija Q&A će biti rezutat naše stalne interakcije i saradnje. Shodno tome, željno očekujemo Vaša pitanja o LiberTape proizvodima i spremni smo da odgovori stignu u što potpunijem obliku i u najbržem mogućem roku. Vaš LiberTape tim.

Cene naših proizvoda mozete videti na sajtu libertape.com (za Srbiju) i libertape.com/mne (za Crnu Goru). Pored toga, na našem instagram profilu u okviru highlights-a postoji “Cenovnik”. Za sva dodatna pitanja smo na raspolaganju 🍀

Cena dostave na teritoriji Srbije je 450rsd, dok je za porudžbine preko 4000rsd dostava besplatna 🎁 Dostava na teritoriji Crne Gore iznosi 4 EUR, dok je za porudžbine preko 40 EUR dostava besplatna📬

Širinu trake birate prema veličini korpi koju nosite. Traka od 7.5 cm odgovara korpama A i B, dok je za C, D i veće korpe odgovarajuća traka širine 10 cm. 🌺

Samolepljive korpe dolaze u dve veličine i pogodne su za manje grudi .Veličina 11cm odgovara A korpi, dok 13cm odgovara B korpi grudnjaka. 🌺

Ako imate osetljivu kožu najpre uradite "patch" test na ruci ili grudima sa delom trake zapakovane u zip kesicu sa nalepnicom TESTER koju dobijate uz svaku našu traku. LiberTape trake su hipoalergene i bez lateksa, a najvažnije od svega i dermatološki ispitane od strane Gradskog zavoda za javno zdravlje Beograd.

Preporuka je da traku uvek lepite na čistu i suvu kožu. U tom slučaju možete biti sigurni da će trake čvrsto držati Vaše grudi i do 12 sati. Ne nanosite losione i kreme na područje grudi, postoji mogućnost da se traka neće zalepiti kako treba.

OBAVEZAN dodatak pre aplikacije traka jesu naše zaštite za bradavice kojim štitite Vaš najnežniji deo grudi. Dolaze u dve varijante, jednokratne i silikonske koje možete koristiti više puta. Uz svaku poručenu traku za grudi dobijate jedan par jednokratnih zaštita za grudi.

U zavisnosti od stila haljine/odeće koju nosite, možete odabrati jedan od 6 načina aplikacije predloženih na kutiji našeg proizvoda. Naravno mogućnosti aplikacije traka su neograničene i ohrabrujemo Vas da pronađete svoj stil :) Kao malu pomoć pri pozicioniranju traka, da ne bi virile ispod odeće možete označiti ivicu bluze na koži olovkom za oči :) Ukoliko deo trake viri posle oblačenja, bez brige, jednostavno isecite delove koju su višak :)

Jednom kada na čistu i suvu kožu nanesete zaštitu za bradavice, potom i trake, možete bez brige pokvasiti trake ili ih nositi čak ispod kupaćeg kostima. LiberTape trake su vodootporne i otporne na znoj, možete ih skinuti samo prethodnim natapanjem trake uljem za telo ili bebi uljem.

Natopite traku uljem za telo ili bebi uljem, sačekajte 15 minuta, potom lagano i ravnomerno povucite traku. Ukoliko osetite nelagonost, nanesite još ulja. Napomena: Lepak na trakama je snažan i prilikom nepravilnog ili nestrpljivog skidanja traka može ozlediti nežnu kožu grudi.

Korpe za grudi su samolepljive i pogodne su za manje grudi. Veličina 11cm odgovara A korpi, dok 13cm odgovara B korpi grudnjaka. 🌺 Nisu namenjene da se kombinuju sa trakama za grudi.

Naravno, ovaj vid primene je skivena "Moć" naših umetaka :) Jednostavno ubacite Basic ili Extra push-up umetak u zadžepak gornjeg dela kupaćeg i naglasite Vaše grudi!

Naše trake dolaze na rolnama i dužine su 5 metara. U zavisnosti od spretnosti i odabranog modela aplikacije, jedna rolna može da posluži u 10 prilika :)

LiberTape trake za grudi ne samo da čine da grudi izgledaju vizuelno čvršće, nego se pri tom i ne vide ispod odeće. Trake za grudi učiniće da grudi izgledaju čvršće i neće doći do opuštanja , sve vreme dok ih nosite zalepljene i savršen su izbor za duboko dekoltirane majice ili za garederobu sa otvorenim leđima. Haljina sa najvećim dekolteom stajaće savršeno na vašem telu, a na vama neće postojati ni jedan vidljivi trag, kao što su recimo bretele od grudnjaka.

Naša preporuka je da traku zalepite iz prvog pokušaja. Ako je ponovo odlepite i nameštate, postoji šansa da će postati manje lepljive i manje efikasne, što može dovesti do nepotpunog efekta. Ako se pri skidanju pojavi crvenilo, pričekajte dan pre nastavka korišćenja. Male su šanse da će se crvenilo nastaviti, ali ako se ponovo javi iritacija kože, prestanite da ih koristite. Možda ste preosetljivi na akrilni lepak.

U slučaju da niste mogli da odolite dužem izlaganju direktnom suncu (ne krivimo vas) I grudi su Vam izgorele na suncu, preporučuje se da sačekate da se cvenilo povuče pre aplikacije traka.

LiberTape trake za grudi služe za jednokratnu upotrebu, ali su veoma pouzdane i grudi ostaju čvrste sigurno tokom celog dana. Naše trake dolaze na rolnama i dužine su 5 metara. U zavisnosti od spretnosti i odabranog modela aplikacije, jedna rolna može da posluži u 10 prilika :)

Naše trake su namenjene svima koji ne prave kompromis u osećanju slobode i praktičnosti. Nezamenjive su osobama koje vole da nose majice i haljine sa otvorenim leđima, tankim bretelama i ne vole pritisak grudnjaka tokom letnjih meseci. Idealno su rešenje žene nakon dojenja za najbolju podršku grudima, a možete ih koristiti i ispod kupaćeg kostima! :)

Svesni smo trenda lepljenja grudi običnom selopejp trakom, ali isto tako prednosti LiberTape traka su mnogobrojne. Naša traka je od prirodnog materijala (pamuk) i rastegljiva (spandex), tako da pruža maksimalan komfor pri nošenju. Pored toga, traka za grudi je vodootporna i otporna na znoj sa lakoćom izdržava kretanje do 12 sati. I poslednje, ali i ne najmanje bitno jeste da su naše trake hipoalergene i dermatološki ispitane, što nije slučaj sa selotejpom.